Zakelijk vervoer

Voor zakelijk vervoer is onze VIP coach uitermate geschikt. Voor een uitgebreide rit over uw fabrieksterrein of een kennismaking met uw werkregio, onze bus zorgt voor comfort maar vooral ook duidelijk zicht voor alle passagiers.

Uw gasten komen aan op Schiphol, Zaventem of Charles de Gaulle, maak gebruik van onze luxe faciliteiten om ze na een krap zittende vlucht op gepaste wijze te ontvangen. En uw eerste vergadering is direct onderweg, winst voor alle partijen.

Als directie, bestuur of commissarissen een rondje langs de vestigingen is wel zo comfortabel en effectief in een luxe VIP coach, en wel die van ons!

Daarnaast kunt u ook denken aan een dedicated inzet. Voor een maand, een half jaar, of wat voor afgesproken termijn dan ook kan de VIP coach dienen als uw representatie, op beurzen, op tour langs uw vestigingen, of klanten. De bus kan volledig uw bedrijfsimage weerspiegelen door het gebruiken van moderne technieken als ‘wrappen’ en bestickeren. Daag ons uit voor een voorstel! Onze bus is inzetbaar in heel Europa.